Het nieuwe seizoen De Mol in 2021 gaat door

Myrthe Olthof
Het nieuwe seizoen De Mol in 2021 gaat door

We zijn nog maar net bekomen van de finale in het Vondelpark in Amsterdam, waar de mol uit het jubileumseizoen ontmaskerd werd. Velen zaten natuurlijk dit keer op de juiste mol en winnaar heeft het nog nooit zo gemakkelijk gehad nadat ze in aflevering oog in oog stond met de verrader in de groep. Of die opdracht terugkijkend wel zo handig was, ik weet het niet. De 'steen rijke' niet-mol en wel-winnaar schenkt de pot aan KWF.

Voor de regie is het natuurlijk niet eenvoudig om de opnames in het buitenland uit te voeren in tijden van Corona. Het komende Nederlandse seizoen in Tsjechië start echter gewoon op 2 januari en de opnames zijn nog vers. Een lastige operatie, opnamedatums zijn natuurlijk ook nog eens lastig uit te stellen door het concept, de kandidaten moeten dan nogmaals een smoes verzinnen om 3 weken van de radar te verdwijnen. Het was dan ook tasten in het duister of Belgische seizoen, volgend op het Nederlandse seizoen, in 2021 door zou gaan. Gilles de Koster geeft op Instagram echter het verlossende antwoord.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beste vrienden, Gilles heeft nieuws. #demol

Een bericht gedeeld door VIER (@opvier) op

Het nieuwe seizoen van 'De Mol' in 2021 gaat dus wederom door! De crew heeft de nodige corona-tests, sociale bubbles, etc overwonnen. Over de opnamelocatie van het Belgische seizoen is mij echter nog niets bekend.