WIDM 2021 Tsjechië

Myrthe Olthof
WIDM 2021 Tsjechië

De finale van het jubileumseizoen is nog niet eens achter de rug, maar er wordt geleidelijk alweer het een en ander bekend over het nieuwe seizoen. Rik van de Westelaken maakte de startdatum bekend in het volgende filmpje.

De start van dit 21e seizoen is al vlak na de jaarwisseling op de mooie datum 02-01-2021, of kortweg 2-1 '21. Speculaties wijzen er op dat het start of zich geheel afspeelt in Tsjechië. De stijl van het fimpje bevalt me wel, wat strenger/statiger dan de eerder wat relaxte Rik, de kandidaten mogen hun borst nat maken want ze zullen fysiek en mentaal uitgedaagd worden, spannend! Wellicht dat we weer eens een wat grimmigere sfeer krijgen, in tegenstelling tot de BN-ers op vakantie sfeer. 
Over de deelnemers van het 21e seizoen kan ik helaas nog weinig zeggen, ik lees hier en daar dat Jett Rebel (Jelte Steven Tuinstra) kandidaat zou kunnen zijn, laat de geruchten maar vast losbarsten. De opnames hebben waarschijnlijk (verlaat) plaats gevonden in september 2020.

Eerst nog even uitkijken naar de mol van het jubileumseizoen en dan weer lekker vooruit met het nieuwe seizoen na de feestdagen (of wat daar nog van over is nu met Corona en BLM).